klipart_lyudi_pechat_dokument_rabota_19524_1920x1200.jpg

Акредитація підприємства - це підтверджуючий документ , який дає вам право приймати / запрошувати іноземних громадян для працевлаштування та з отриманням дозволу на проживання в майбутньому.

Отримавши акредитацію , Ви забезпечите себе від перевірок з боку державних органів , і зможете без проблем запрошувати ділових партнерів через зарубіжжя , тому що ви будете дотримуватися «букви закону ». Адже , це говорить про те , що ваше підприємство роз'яснило всі права та обов'язки запрошеному колезі з заморських країн , правила перебування на території України . Але варто пам'ятати , що акредитоване підприємство веде облік прибулих іноземців , і несе за нього відповідальність ( шляхом призначення відповідальної особи ) .

Якщо підвести підсумок , вище викладеного то реєстрація (акредитація ) підприємства в ОВІРі потрібна :

• підприємствам які приймають іноземців (іноземних партнерів , працівників - нерезидентів , консультантів за кордону),

• для оформлення тимчасового / постійного виду на проживання на території України,

• для того щоб зареєструвати іноземця в ОВІРі.

Є нюанси , які слід знати при реєстрації підприємства в ОВІРі , відразу можна виділити це договір оренди , відь реєстрація проводиться на рядків договору орендованого приміщення підприємством (але не більше 1 -го року , з можливим подальшим продовженням ) , також є й інші , які слід обговорювати , безпосередньо подивившись на діяльність підприємства .

Також варто зауважити , щоб отримати акредитацію в ОВІРі , потрібні люди , які будуть призначені відповідальними за іноземця під час його перебування на території України .

Якщо не згадати про відповідальність недотримання «букви закону » буде помилкою не попередити поважаючих себе бізнесменів і власників бізнесу, те що якщо підприємство, яке не пройшло акредитацію і запросило іноземця , будуть нести відповідальність згідно з чинним законодавством України, що може передбачати цивільну, адміністративну та кримінальну відповідальність , також іноземець , який в'їхав в країну буде притягнутий до аналогічної відповідальності . Також на підприємство « покладуть око » державні органи що спричинить за собою непланові , і виходячи з практики вони ретельно їх проводять і можуть знайти інші порушення чинного законодавства , що також тягне за собою наслідки . Мінімальні наслідки для іноземця - це анулювання візи, можливий невеликий штраф , або вище перераховані відповідальності , аж до заборони відвідувати територію України.

Щоб уникнути неприємностей , втрати репутації , незапланованих діалогів з держ. органами (перевірки , або « дружні візити » ) радимо переглянути ваші види діяльності (ведення бізнесу з іноземними партнерами ) і зареєструвати ( по потребі ) підприємство в ОВІРі .

За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону: (098) 156-13-06 або через форму Онлайн-консультації на нашому сайті.